Podporujeme

HARMONY Wellness podporuje

Stránku s podporovanými sportovci a organizacemi připravujeme …

Partner 4

Partner 3

Partner 2

Více info zde

Partner 1

Detaily zde…

[/vc_column_text]

Je naším potěšením podporovat…

Přejeme si, aby se i pro Vás stal místem pohybu, odpočinku a přátelství, aby byl klubem Vašich snů, protože s touto ideou jsme ho budovali. Nejsme jen obyčejné fitness, ve kterém si můžete dobře zacvičit. Naším cílem je zbavit klienty bolestí a zdravotních komplikací.

K dispozici jsou pro Vás dva sály pro skupinové cvičení, fitness, kardio zóna s plazmovými televizory, wellness zóna a dále pak zázemí recepce s kavárničkou  prostorné šatny a sprchy.

Naši trenéři a instruktoři jsou Vám k dispozici, pomohou Vám s cestou k Vašemu cíli – zhubnout, vyrýsovat postavu, jak nabrat svalovou hmotu, jak se připravit na závody, … Naším hlavním krédem jste VY – VAŠE PŘÁNÍ A VAŠE PROBLÉMY – zbavit Vás bolestí zad, hlavy, únavy, depresí,…

[/vc_column]
[/vc_row]

Proč právě podpora Harmony?

Moderní posilovna a wellness zóna

Nebojte se, že „tahání“ činek není pro Vás vhodné cvičení. Fitness v našem klubu je pro každého. Máme pro Vás mnohem více! Fitness, kardio zónu a funkční zónu. Naše posilovna je vybavena speciálními stroji „HumanSport“, které jsou vhodné na jakýkoliv druh tréninku. Naši osobní trenéři jsou Vám kdykoliv k dispozici. Kardio zóna s běhacími pásy, crosstrainery, stepprem, veslařským a lyžařským trenažérem,…

Stejně tak, jak důležité je cvičení, je důležitá i relaxace. A proto je Vám k dispozici sauna, parní kabina, vířivka a odpočívárna.

2 sály pro skupinová cvičení

Dále jsou Vám k dispozici 2 sály na skupinové lekce a sál s VibroPlate. Z našeho pestrého rozvrhu si vybere opravdu každý. Nabízíme Vám lekce „Body and mind“ – pomalé cvičení, které Vám pomůže např. od bolesti zad. Dále posilovací lekce a samozřejmě lekce, při kterých se zaměřujeme na redukci váhy.

Masáže a solárium

Kromě wellness zóny jsou Vám k relaxování k dispozici naši maséři s opravdu širokou nabídkou masáží – klasická, sportovní, medová, lávové kameny, masáž těhotných žen,… Načerpat energii a ohřát se, můžete v soláriu.

Máme vlastní trenéry

Naši vyškolení instruktoři a osobní trenéři jsou Vám plně k dispozici.

Pro klienta máme kompletní službu: vstupní diagnostika, sestavování jídelníčků „na míru“, osobní poradenství, pomoc na přípravu na různé druhy sportů či závodů,…

Závodníci o naší podpoře: